Gasteninformatie en Huisregels

Gasteninformatie en huisregels

Om u sneller wegwijs te maken, hebben wij enkele zaken op papier gezet die voor u, uw medekampeerders en voor ons van belang zijn. Daarnaast hebben wij ten behoeve van de goede orde op onze camping een reglement opgesteld . Hier dienen gasten kennis van te nemen en zich aan te houden.

 

Wij wensen u veel plezier en een prettig verblijf op onze sfeervolle camping. Indien wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dat graag van u !

tips voor een dagje weg

BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS

 

Receptie camping                                 06 26029988

 

Alarmnummer (Politie, Brandweer, Ambulance)      112

 

Indien u onverhoopt het Alarmnummer moet bellen, stelt u ons dan ook op de hoogte zodat we direct kunnen ondersteunen en/of de hulpdiensten kunnen opvangen aan de ingang

 

 

Huisartsenpost (18:00- 08:00 uur)                 0900  1785

’s Gravenpolderseweg 114 b  Goes

 

 

Huisarts (08:00-18:00 uur)               0113 311747

Bosseweide 2  ’s Gravenpolder

 

 

Tandarts                                                 0113 312534

Tandartspraktijk ‘sGravenpolder  Schoolstraat 16  ‘

 

 

Dierenarts                                              0113 313050

Dier en Arts  Schuitweg 1 ’s Gravenpolder

 

 

Apotheek                                                0113 270620

De Zeeuwse apotheek Stationspark 35 Goes

Goed om te weten

In/uit checken 

Op de dag van vertrek kunt u tot 11:00 uur in alle rust uw kampeerspullen inpakken en u gereed maken voor vertrek. Om 11:00 kunnen wij dan het veld weer op en gereed maken voor de gasten die na u komen. Vanaf 13:00 uur is de kampeerplaats dan weer gereed voor arriverende gasten.

Meld u zich bij aankomst eerst bij de receptie voordat u naar uw kampeerveld rijdt.

 

Wasmachine 

In het sanitair gebouw staat een wasmachine met muntautomaat.

Voor 5 euro kunt u een complete wasbeurt draaien.

 

Koelkast

In het sanitair gebouw staat een koelkast waar u gebruik van kunt maken.

Tip: schrijf het nummer van uw kampeerveld op u spullen zodat u ze gemakkelijk herkent en bij vertrek wat over is weer mee kunt nemen.

 

Afval 

Bij de ingang staat een container voor huishoudelijk restafval, een voor papier/karton en een klein containertje voor glas en blikjes/ plastic flesjes. Plastic mag in het restafval en wordt later gescheiden.

De restafvalcontainer is NIET bedoeld voor grof vuil zoals luchtbedden, tuinstoelen, grondzeilen, BBQ’s  ed.

 

Fietsverhuur 

Fiets huren? Vraag er naar bij de receptie. We zijn uitgiftepunt voor fietsverhuur  “Zeelandfietsen”

 

Gebruik speelvoorzieningen 

De beschikbaar gestelde speelvoorzieningen zijn voor iedereen. laat daarom na gebruik de skelters niet op u kampeerveld staan maar op en “vrij toegankelijke” plek op de camping. Balletjes voor voetbalspel/tafeltennis ( indien niet op tafel aanwezig) zijn bij receptie af te halen. (Statiegeld €1,00)

 

Stoken van (kamp) vuur 

Op de camping is op een paar plaatsen een vuurplaats met vuurschaal aanwezig. U mag hier ’s avonds zelf een bescheiden vuurtje stoken of aanschuiven. Bij regelmaat wordt er een kist haardhout beschikbaar gesteld. Aanmaakhout/blokjes kunt u in de supermarkt kopen. Let er op dat u geen (rook)overlast veroorzaakt voor omliggende kampeerplaatsen en respecteer de rusttijden.Kinderen mogen alleen onder toezicht van volwassenen kampvuur stoken. Om overlast te voorkomen is overdag stoken niet toegestaan

 

BBQ 

Het is toegestaan dat u op uw kampeerplaats een BBQ gebruikt. Let er wel op dat u uw buren geen overlast bezorgd. Open vuur/ vuurschaal is alleen toegestaan op de eerder genoemde gefaciliteerde vuurplaatsen.

 

Onderhoud kampeerveld/grasmaaien 

Bij aankomst is uw Kampeerplaats gemaaid. We maaien meerdere keren per week de velden waarop het gras weer wat langer is. Indien u wel/niet wilt dat we uw veld maaien, geef dat dan gerust even aan zodat we er indien mogelijk rekening mee houden. Zorgt u dat losliggende snoeren en speelgoed goed zichtbaar zijn…

 

Schoonmaak sanitair 

Het sanitair wordt afhankelijk van de bezetting, meerdere keren per dag schoongemaakt.  Tijdens het poetsen blijft er 1 deel van het gebouw in gebruik wat dan even zowel door D/H gebruikt kan worden.

 

Receptie 

Onze receptie heeft geen vaste openingstijden. In de “drukke periodes” is de receptie open van ca 08:00 uur tot ca 21:00 uur. Als we niet in de receptie aanwezig zijn kunt u even bellen ( bel op de bar) Buitenom openingstijd kunt u ons voor (dringende) vragen altijd bellen.

 

Wifi 

We doen ons best u overal op de camping een zo goed mogelijke Wifi ontvangst te bieden. Doordat er geen glasvezelkabel ligt in het natuurgebied kunnen we helaas geen snelheden bieden zoals die in stedelijk gebied haalbaar zijn.

Het Wifi wachtwoord vind u in de informatie die wordt meegezonden met uw reserveringsbevestiging.

Algemene (huishoudelijke)regels 

Onderstaande regels hebben we opgesteld  om u en uw medekampeerders zo optimaal mogelijk te laten genieten van een fijne, ontspannen en onbezorgde vakantie op camping Zwaakseweel

Bij aankomst:

Aan/afmelden bij de beheerder/receptie

Om verstikking/rotting van het gras tegen te gaan is alleen een luchtdoorlatend tentdoek  toegestaan.

Gebruik van plastic folie, bouwzeil en anti worteldoek is verboden en moet bij gebruik alsnog worden verwijderd. LET OP! kampeerwinkels verkopen antiworteldoek ook wel onder de noemer eco/geodoek.. Dit is dus omwille van behoud van het gras, niet toegestaan!

(kleine)party-tenten kunnen het zicht van uw buren belemmeren en mogen alleen in overleg met ons geplaatst worden.

Bij een voldoende droge ondergrond is kamperen met een camper op een kampeerveld toegestaan, mits hij gedurende uw verblijf daar blijft staan. Als de ondergrond te nat/zacht is worden er rubber rijplaatjes beschikbaar gesteld. uw kampeermiddel dient dan op deze plaatjes te blijven staan.

Wij staan in principe 24/7 voor u klaar, maar ’s nachts en ’s Zondags hebben we graag ook zelf een rustmoment.

Tijdens uw verblijf:

De camping is auto-vrij: nadat u geïnstalleerd bent kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang. Op de dag van vertrek kunt u op uw kampeerplek uw spullen inladen.

Gooi vet- en/of etensresten, maandverband etc. in de daarvoor bestemde afvalbak(ken) of stortkokers

Ledig uw chemisch toilet alleen in de daarvoor bestemde uitstortbak naast de campingingang.

bezoekers ( tot maximaal 4 personen) zijn welkom, maar omwille van de rust stellen we het op prijs dat zij tijdens de rusttijden (tussen 22:00 uur en 08:00 uur ) het terrein verlaten. Wilt u meer dan 4 bezoekers ontvangen? overleg dat dan vooraf met ons. tegen betaling van een bezoekerstarief is dit in een aantal gevallen wel mogelijk. Wij willen omwille van de rust en (parkeer)ruimte voor onze gasten, voorkomen dat campingplaatsen al te gemakkelijk worden gebruikt voor het houden van verjaardagen en familie BBQ’s , waar niet op de camping verblijvende mensen op af komen.

Onze slogan voor de gehele accommodatie luidt : “overdag is het rustig en na 23:00 uur is het stil”. Wij weten dat de meeste gasten dit erg waarderen.

Het op de camping aanwezige spel- en speelmateriaal is ons privé eigendom, maar mag voor eigen risico vrij gebruikt worden. Zet u het weer wel netjes terug?

Het is niet toegestaan om de heuvel op/rond het sanitairgebouw te betreden.

In het voorportaal van het sanitairgebouw liggen leesboeken die u kunt lenen om te lezen, legt u ze naderhand wel weer terug?

Om schade aan uw spullen te voorkomen, maaien wij het gras niet onder uw caravan of (voor)tent. Als u voor een langere periode verblijft ( bv langer dan 3 weken) verzoeken wij u het gras, direct rondom/onder uw caravan of tent kort te houden.

Sanitair:

            De sanitaire voorzieningen zijn dag en nacht beschikbaar. Kleine kinderen graag onder begeleiding. Helpt u mee het sanitair schoon te houden??

Het is niet toegestaan in het sanitairgebouw  te spelen of zich daar onnodig op te houden.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het sanitair gebouw

Wij hebben een eigen biologische zuiveringsinstallatie. Wilt u daarom geen agressieve/chemische middelen in de toiletten, wasbakken of afwas tabloids gooien?

De (warm) waterkranen in het gebouw spoelen bij regelmaat automatisch onaangekondigd door. Dit doen wij om legionella te voorkomen.

Onder de luifel, aan de buitengevel van het sanitair gebouw hebben we een afwas tabloid met 3 wasbakken voor de vaatwas en het wassen van uw groenten. De was tabloids in het sanitair gebouw blijven daardoor bestemd voor uw persoonlijke verzorging.

De familie badkamer is in principe bestemd voor ouder/kind verzorging. Incidenteel houden wij ons het recht voor deze badkamer te verhuren als privé sanitair.

Ontmoetingsplaats onder de Luifel:

 De vuur/zitplaats onder de luifel is bedoeld voor algemeen gebruik als sfeerhaard. Het dient een bescheiden vuurtje te blijven.

De aanwezige krukjes, zitjes, bankjes etc. graag onder de luifel laten staan.

Om “aanrijdingen” te voorkomen is het onder de luifel niet toegestaan met fietsen, skelters ed te rijden.

Huisdieren:

Huisdieren zijn welkom, maar dienen aangelijnd te zijn en mogen geen overlast veroorzaken voor de medekampeerders.. Laat uw huisdier zijn behoefte doen buiten het campingterrein.

Aansprakelijkheid:

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor vernielingen, beschadigingen, vermissing, ed. van  zich op de camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier op de camping.

Voor verzekering van uw tent of caravan tegen storm, brand, diefstal, e.d. dient u zelf zorg te dragen.

Bij beschadiging van onze eigendommen zijn wij gerechtigd de schade op de veroorzaker te verhalen.

Het is verboden haringen of andere voorwerpen dieper dan 20 cm in de grond te brengen. Dit om beschadiging van ondergrondse leidingen te voorkomen.

Waterpartijen en sloten hebben soms steile oevers. Houd kleine  kinderen in de nabijheid hiervan in het oog. .

Gooi geen overtollige etensresten/ afval(water) in de bosjes. Dit ter voorkoming van ongedierte zoals muizen, wespen en mieren. Grofvuil nemen wij niet in..

Chemisch toilet NIET ledigen in de toiletten! ( Onze biologische waterzuivering kan hier niet tegen)

Hygiëne:

We vragen u vriendelijk om het terrein en het sanitair netjes schoon te houden en niet te beschadigen. Gebruik toilet en douche zoals u thuis uw sanitair gebruikt. Kijk voor u het sanitair verlaat even achter u of u niets vergeten bent en/of geeft het een kleine schoonmaakbeurt zodat de volgende gebruiker het weer netjes aantreft.

Receptie:

In onze kleine receptie kunt u ook terecht voor toeristische informatie, het kopen van een ijsje, chips of blikje gekoeld frisdrank/bier. Ook kunt u bij ons terecht voor tips over mooie wandel en fietsroutes of gewoon een kletspraatje…