Tarieven 2021

campingplaatsen open vanaf 15 maart 2021

  Tarieven Camping ZwaakseWeel

Op minicamping Zwaakseweel hanteren we in principe een totaalprijs per veld per nacht voor 1 kampeermiddel incl. 2 personen.

De overnachtingsprijs is dus inclusief gebruik WIFI, Elektra(6 Kwh/dag), water, gebruik douches, gebruik gezamenlijke koelkast, parkeren 1 auto op parking, verblijf 2 personen, 1 kampeermiddel incl luifel/voortent. In overleg is het toegestaan tegen meerprijs  1 of 2 slaaptentjes bij te plaatsen ( max 6m2) voor directe gezinsleden. .( zie “overige kosten”) Wij rekenen geen toeristenbelasting. Voor gebruik wasmachine, meer dan 1 auto, met meer dan 2 personen , een bijzettentje plaatsen, uw hond meenemen of als u meer dan 6 Kwh elektriciteit per dag verbruikt dan brengen wij dat apart in rekening. ( zie “overige kosten“)

Campingveld “ca 150 tot200 M2”

Veld 1,2,3,4,5 liggen aan de westzijde tegen de boomgaard. Veld 16,17 liggen midden op de camping. De Velden 18,19,20 liggen aan de zuidkant en op deze velden bestaat ook de mogelijkheid om met een camper te staan op momenten dat de ondergrond nat is. De Velden 21 t/m 25 liggen aan de Zuid-oost rand van de camping en zijn wel gescheiden van elkaar door korte hegjes maar min of meer naar elkaar gericht door een ronde ligging  Prijs per nacht (2 pers. 1 kampeermiddel)  is €19,50

Campingveld  “ca 250 M2”

Veld 7,8,10,11,12,13,14,15 zijn elk ca 300 M2 groot en liggen aan de noord/noord-oost zijde tegen de (pony)weide. Prijs per nacht (2 pers. 1 kampeermiddel) is €21,50

Campers

Campers zijn welkom op alle kampeervelden mits de ondergrond voldoende droog/draagkrachtig is. De kampeervelden 18,19,20  zijn voorzien van een half verharde strook waarop campers onder natte weersomstandigheden kunnen staan.. Voor campers gelden dezelfde tarieven als voor verblijf met caravan/tent. 

Specifiek voor campers hebben wij ( tegen betaling) een uitstortmogelijkheid voor uw vuilwatertank. U kunt natuurlijk ook weer schoon water tanken. Als u met uw camper meerdere nachten op onze camping verblijft is lozen van uw vuilwatertank gratis.

Overnachten met een trekkerstent

Bent u op doorreis met bv (motor)fiets of te voet en zoekt u voor 1 of enkele dagen een rustpunt met overnachting dan kunt u bij ons terecht om uw trekkerstent op te zetten. Prijs per overnachting met trekkerstent is € 7,50 per persoon/ nacht.

Comfortovernachting in knus ingerichte Woodlodge 

Woodlodge Zwaakseweel staat op een mooi plekje op de camping (veld 9). U heeft vanuit de knus ingerichte lodge een extra beleving met de natuur en mooi zicht op de (pony)weide. De lodge is voorzien van verwarming, toilet, douche, koelkast, keukenblokje met warm/koud water, kookplaatje, waterkoker en koffiezetapparaat. Bij uitstek geschikt als u vroeg of later in het jaar er (per motor/fiets) op uit wil, of gewoon als u wat luxer in de natuur wil kamperen. Zelfs uw bed is opgemaakt bij aankomst. Meer informatie en foto’s over de Woodlodge:

http://zwaakseweel.wix.com/woodlodge

Prijs per overnachting vanaf € 55,00 in laagseizoen, €60,00 in hoogseizoen,juli/augustus. (excl. €10,00 bijdrage in de schoonmaakkosten)

Verblijf in vakantiewoning/appartement “Zwaakse weel”

200 meter voorbij de camping, in de woonboerderij van de eigenaar bevindt zich “vakantiewoning/appartement Zwaakseweel”. In deze volledig ingerichte vakantiewoning kunt u in alle rust en vrijheid overnachten/ vakantie vieren. Minimum aantal overnachtingen bij deze woning is 2 nachten. Prijs per overnachting (tot 2 personen) € 65,00. Vanaf 7 nachten € 60,00  (excl. eenmalige bijdrage van €15,00 in de schoonmaakkosten/wassen beddengoed) Bij meer dan 2 personen rekenen we  € 7,50 per (extra) persoon per overnachting, ongeacht verblijfsduur en leeftijd. Huisdieren €3,00 per overnachting

Vakantiewoning “camping Zwaakseweel” een 6 persoons vakantiewoning op onze minicamping ( 3 slaapkamers,  en eigen badkamer).  In deze woning is alles gelijkvloers en dus ook geschikt voor minder validen. We verhuren deze woning vanaf 2 nachten Prijs per overnachting (tot 2 personen) is € 75,00. Vanaf 7 nachten € 70,00.  (excl. eenmalige bijdrage van €20,00 in de schoonmaakkosten/wassen beddengoed)   Bij meer dan 2 personen rekenen we  € 10,00 per (extra) persoon per overnachting, ongeacht de leeftijd. Huisdieren €3,00 per overnachting

Weekverhuur €490,00 ( 2 personen) extra personen €7,50/ nacht bij verblijf vanaf 7 nachten.

De vakantiewoning wordt niet verhuurd voor het houden van (vrijgezellen) feestjes of groepen die (geluids)overlast veroorzaken richting de overige campinggasten.

Prijzen inclusief bedlinnen en (bad)handdoeken.

Overige kosten

Extra personen, p/p/n € 2,50

Hond op kampeervelden,  per nacht € 1,00.

Hond In de vakantiewoning/appartement, per nacht €3,00

Bijzettentje, per nacht  €3,00

Extra auto, per nacht  € 1,50

Gebruik wasmachine met muntautomaat, incl. biologisch wasmiddel per wasbeurt € 5,00

legen vuilwatertank €7,50 (campers) gratis vanaf 2 overnachtingen

Elektriciteit:                De velden zijn allemaal voorzien van elektriciteit (10 tot 16 Amp)  Gebruik tot 6 Kwh/dag is bij de prijs inbegrepen.  Verbruik daarboven wordt verrekend tegen €0,30 / Kwh

Water:                          Elk veld heeft een eigen tapkraantje voor (drink)water

Sanitair:                       De camping beschikt over een modern en luxe sanitairgebouw met voldoende wasgelegenheid en douches die heerlijk warm zijn. Gebruik van het sanitair is inbegrepen in de prijs

Parkeren:                     Per veld is het parkeren van 1 auto op het parkeerterrein, inbegrepen in de prijs. De vakantiewoning aan de rand van de camping heeft een eigen parking voor 2 auto’s bij de woning.

Toeristenbelasting:   Wij verrekenen de toeristenbijdrage rechtstreeks bij de gemeente. U hoeft hier niet extra aan bij te dragen.

Openingstijden camping 25 maart tot ca 2e helft oktober.   

Openingstijden vakantiewoning/”appartement Zwaakse weel” en “Woodlodge Zwaakse weel” hele jaar.