Verscholen onder een heuvel vol bloemen ligt het moderne, luxe sanitairgebouw met een warme uitstraling.  Het is hier heerlijk om te douchen. Er is een gescheiden dames en herengedeelte met elk 3 warme douches en 4 toiletten. Voor kleine kinderen/ baby’s hebben we een aparte familie badkamer.

De dames en herenafdeling hebben elk een was tabloid met 3 wasbakken, hygiënische elektrische kranen en spiegelwand. Het hele sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming waardoor de vloer behaaglijk aanvoelt aan uw voeten. Bij de was tabloids zijn vanzelfsprekend wandcontactdozen voor haarfohn en/of scheerapparaat.

Gebruik van de douches is bij de prijs inbegrepen en niet begrenst. bij de wasbakken hangen zeepdispensers en papieren handdoekjes. Ook de toiletten zijn voorzien van hygiënische toiletrolhouders met inhoud.

In het fraaie portaal hebben we tegenover de afbeelding van  de Blauwborst een wasmachine voor u neergezet. U kunt hier tegen een geringe vergoeding uw was doen. Er staat ook een koelkast met vriesvak waar u gratis gebruik van kunt maken.

Het sanitairgebouw is modern en van alle gemakken voorzien. Onder de luifel van het sanitair gebouw zijn afwasplaatsen, voorzien van warm water. De luifel biedt ook de mogelijkheid om onder zitten, genietend van het gezamenlijke haardvuur

  • zicht vanuit het portaal naar de buitenruimte onder de overkapping

nog even alle avonturen van vandaag delen voor het tandenpoetsen

de afwas plaats

De entree naar het sanitairgebouw

De ontmoetingsplek onder de luifel

spitsuur bij de afwasplaats, tijd voor een praatje

De herentoiletten met urinoir

alle toiletten zijn voorzien van toiletrolhouder met papier

toegangsdeur naar het damesgedeelte

Op het prikbord kunt u kijken wat er in de buurt is aangekondigd. U kunt ook zelf uw programma samenstellen want de camping beschikt over vrij WIFI

Wij nodigen u van harte uit om komend seizoen de vuurschaal aan te steken !